Osaava putkimies
Turun seudulla

Peltolan LVI-Huolto toteuttaa kaikki tarvitsemasi putkityöt kokonaisvaltaisista putkiremonteista kodin putkitöihin Turun seudulla. Teemme myös muut LVI-työt asiakkaan tarpeen mukaan.


Ota yhteyttä, kun tarvitset osaavan putkimiehen palveluita! Tarjoamme asiantuntevaa palvelua ja laadukkaan työnjäljen.

Katso kaikki yhteystiedot

Putkihuollot ja
kokonaisvaltaiset
putkiremontit vankalla
ammattitaidolla

Vuotavat hanat ja vessanpöntöt vaikuttavat pieniltä ja harmittomilta ongelmilta, mutta edellyttävät aina ammattitaitoisen putkimiehen palveluita. Varmistamalla, että työ tehdään oikein alusta loppuun saakka, vältytään suuremmilta, mahdollisesti laajoiltakin ongelmilta. Kutsu Peltolan LVI-huollon osaava putkimies paikalle, kun tarvitset apua kotisi tai yrityksesi putkitöiden kanssa.


Omakotitalon tai taloyhtiön putkiremontti on aina suuri projekti. Ammattilaisen suunnittelema ja toteuttama remontti säästää asiakkaan aikaa, vaivaa ja rahaa. Etenkin monet 1950–70-luvuilla rakennetut talot alkavat olla putkiremontin tarpeessa ja ajoissa tehty putkiremontti ennakoi mahdollisten, vanhoista vesi- ja viemärijohdoista syntyvien ongelmien ilmenemistä. Laadukkaasti ja asiantuntijuudella tehty putkiremontti nostaa myös asunnon ja talon arvoa. Peltolan LVI-Huolto toteuttaa kokonaisvaltaiset linjasaneeraukset Turun ja Kaarinan seudun kohteissa työvuosien kartuttamalla ammattitaidolla ja varmuudella.

Peltolan LVI-Huolto hoitaa:

  • putkihuollot

  • putkiremontit (omakotitalot, taloyhtiöt)

  • putkiviat

  • saneerauskohteiden LVI-työt

  • vuotavat hanat sekä wc-pöntöt

  • viemärien avaukset

  • lämmitysjärjestelmien asennukset ja korjaukset

  • ilmastointilaitteiden ja kanavien puhdistukset.

Kaikki LVI-palvelut
saman katon alta

Kattavien putkitöiden lisäksi teemme myös muut LVI-alan työt asiakkaan tarpeen mukaan. Asennamme ja huollamme lämmitysjärjestelmät ja puhdistamme ilmanvaihtolaitteet sekä -kanavat. Palvelemme LVI-asioissa niin yksityishenkilöitä, yrityksiä kuin taloyhtiöitäkin. Ota yhteyttä ja kerro, kuinka voisimme olla avuksi!

LVI-alan luotettava
kumppanisi

Peltolan LVI-Huolto tekee työnsä huolella alusta loppuun saakka. Laitamme LVI-kohteesi kuntoon luotettavasti ja yhdessä sovittuja aikatauluja sekä budjetteja noudattaen. Työskentelemme sopimuksen mukaan urakka- tai tuntityönä. Kattaviin palveluihimme kuuluvat kaikki LVI-alan työt pääasiassa Turun ja Kaarinan seuduilla. Alan erikoisosaamisemme painottuu saneerauskohteisiin, putkihuoltoihin ja -remontteihin sekä putki- ja viemäriongelmien ratkaisemiseen.


Ota yhteyttä ja kerro työtarpeestasi. Ammattitaitoinen putkimies on palveluksessasi! Laadimme myös ilmaisen kustannusarvion kohteestasi.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.